25. jul SFFL 1. krog

8. avg SFFL 2. krog

23. avg SFFL 3. krog

6. sept SFFL 4. krog

20. sep SFFL 5. krog

10. okt SFFL 6. krog

24. okt SFFL Playoffs

?>

Brezplačni odprti treningi Flag footballa

02.07.2015

PRIDRUŽI SE VITEZOM TUDI TI!

Flag football je brezkontaktna različica ameriškega nogometa, ki v Sloveniji pospešeno raste, Novo mesto Knights pa se nahajamo v samem vrhu slovenskih ekip.

 

Flag football je izjemno primeren šport tudi za otroke, saj je odličen za razvoj motoričnih sposobnosti, otroku pa pomaga do napredka tako na fizičnem kot tudi na psihičnem področju. Novomeški vitezi vabimo vse otroke in mladostnike pod 16. letom starosti, da se nam VSAKO SOBOTO v mesecu juliju in avgustu med 18.00 in 20.00 uro pridružijo na zelenici pred OŠ Bršljin, kjer bodo potekali BREZPLAČNI PRIPRAVLJALNI TRENINGI Flag footballa. Treningi bodo namenjeni medsebojnemu spoznavanju in seznanitvi otrok s flag footballom ter postopnemu uvajanju v resnejše treniranje.

 

Vsak, ki ga bodo treningi Flag footballa navdušili, se bo lahko v PETEK, 4. SEPTEMBRA 2015 OB 17:00, PRED OŠ BRŠLJIN udeležil PRVEGA URADNEGA TRENINGA mlajših selekcij ekipe Novo mesto Knights. Od tega dne dalje se bodo lahko vsi otroci in mladostniki pod 16. letom starosti tudi uradno včlanili v naše društvo in postali del naše ekipe.

 

Vabljeni tudi starši oz. zakoniti skrbniki, da se tudi vi spoznate z ekipo trenerjev, ki skrbi za nemoteno delovanje društva. Če želite biti v stiku z dogajanjem v naši ekipi vas vabimo, da obiščete spletno stran www.nmknights.si ali všečkate našo Facebook stran.

 

Novo mesto Knights že veselo pričakuje nove člane!

letakfront