25. jul SFFL 1. krog

8. avg SFFL 2. krog

23. avg SFFL 3. krog

6. sept SFFL 4. krog

20. sep SFFL 5. krog

10. okt SFFL 6. krog

24. okt SFFL Playoffs

?>

Knightsi suvereni na Jungle Bowlu

23.03.2015

V sklopu priprav na 3. državno prvenstvo v Flag Footballu smo se Knightsi včeraj udeležili prvega turnirja letošnje sezone. V Športnem parku Domžale so domači Tigersi organizirali Jungle Bowl.

 

Turnir je bil prijateljske narave in je služil predvsem uigravanju novih članov in igralcev, ki so v lanskem državnem prvenstvu dobili manj priložnosti. Motivacije za dokazovanje pred začetkom tekmovalne sezone ni manjkalo in vsi po vrsti so nalogo opravili z odliko. Pokazali so izjemno borbenost, uigranost v napadu ter predvsem trdno in disciplinirano igro v obrambi. V treh tekmah proti starim znancem, Snails Višnja gora, Werewolves Slovenska Bistrica ter novincem v ligi, Ajdovščina Gladiators, so si porazdelili minutažo in rutinirano prišli do treh zmag. Zopet je bila ključ do uspeha obramba, ki je bila naše največje orožje že lani.

 

Z odlično predstavo je vseh devet igralcev, ki je na turnirju zastopalo Novo mesto Knights, dokazalo, da je kvaliteta Flag Footballa v dolenjski prestolnici na zavidljivi ravni in ubranitev naslova državnih prvakov realna. Našo dobro igro bomo poskusili nadaljevati tudi to nedeljo, 29.03., na Season Opener-ju v Krškem, kjer bomo v boj za ubranitev pokala šli s kar dvema ekipama.

j2    j1