25. jul SFFL 1. krog

8. avg SFFL 2. krog

23. avg SFFL 3. krog

6. sept SFFL 4. krog

20. sep SFFL 5. krog

10. okt SFFL 6. krog

24. okt SFFL Playoffs

?>

Tekmovalna sezona je pred vrati

15.03.2015

Tako je, Flag Football sezona se začenja!

Domžalski Tigri namreč že prihodnjo nedeljo, 22.3.2015, organizirajo prvi letošnji Flag Football turnir: Jungle Bowl.

Namen turnirja je predvsem zabava in uigravanje, tako da se spodbuja fair play in zabava pred rezultati. Turnir bo velika priložnost za uigravanje novih ekip, novih igralcev, in igralcev, ki ponavadi ne dobijo veliko priložnosti za dokazovanje.

Prijavljenih je kar 10 ekip, ki pa bodo igrale v štirih kategorijah: U11+U13, U16, ženske in člani.

Turnir bo potekal v Domžalah, na umetni travi (športni park Domžale), od 9.00-16.00. Vstop je PROST. Vabljeni vsi ljubitelji ameriškega nogometa in skupaj podprimo vse ekipe k najboljšim rezultatom!

 

Že samo teden dni kasneje, 29.3.2015, pa zveza ZANS v Krškem organizira uradni Season Opener, kjer se bomo pred začetkom državnega prvenstva pomerile najboljše slovenske Flag Football ekipe. Ta turnir bo odličen pokazatelj pripravljenosti in uigranosti tako novih kot starih ekip. Ker je turnir odprtega tipa, bodo igrale tudi ekipe, ki se niso prijavile v letošnje državno prvenstvo in če bo turnir vsaj tako močan kot je bil lansko leto, se nam obeta pester tekmovalni dan.

Kot zmagovalci lanskega turnirja se bomo Knightsi po najboljših močeh trudili, da pokažemo, da smo med zimskim premorom dobro trenirali in še vedno spadamo v vrh slovenske Flag Football scene.

Turnir se bo igral v nedeljo 29. marca na igrišču z umetno travo pri stadionu Matije Gubca v Krškem. Več informacij o turnirju pa bo znanih v prihodnjih dneh.

 

Skratka, obeta se nam kvaliteten začetek letošnje tekmovalne sezone in odličen uvod v letošnje državno prvenstvo, ki se bo s prvim turnirjem začelo v soboto, 18. aprila v Ajdovščini.

Če koga zanima igranje Flag Footballa in bi se nam rad pridružil na treningih, naj nas kontaktira na naši Facebook strani ali pokliče na 051-351-412 (Tadej).