25. jul SFFL 1. krog

8. avg SFFL 2. krog

23. avg SFFL 3. krog

6. sept SFFL 4. krog

20. sep SFFL 5. krog

10. okt SFFL 6. krog

24. okt SFFL Playoffs

?>

Vitezi pred pomembnim vikendom

03.09.2015

V začetku septembra sta za nas pomembna dva datuma: petek, 4. 9., in sobota, 5. 9. 2015. Petek, ker s tem dnem tudi pri nas začnemo z rednimi treningi za mlade, sobota pa zato, ker boste lahko Novomeščani prvič državno prvenstvo v Flag footballu spremljali na domačih tleh.

 

Vitezi širimo Flag football med mlade

Če redno spremljate objave na našem Facebook profilu in spletni strani, gotovo veste, da smo v juliju in avgustu, vsako soboto ob 18:00, pred OŠ Bršljin, organizirali brezplačne treninge Flag footballa za vse mlajše od 16 let. Tako so se lahko tudi mladi končno spoznali s tem zabavnim in atraktivnim športom. V dveh mesecih so se naučili osnovnih pravil, poskusili pa smo tudi z igro 5 na 5.

Ker so udeleženci treningov pokazali neverjetno zagnanost in veliko interesa, smo se v klubu odločili, da bomo ustanovili mladinske selekcije in s tem stopili še korak bližje k uresničitvi zadanih ciljev. Simbolni začetek treningov mladinskih selekcij bo označeval TRYOUT, ki bo potekal v petek, 4. 9. 2015, na zelenici pred OŠ Bršljin. Pričel se bo ob 17.00 uri, poleg otrok pa so vabljeni tudi starši, saj se bodo lahko seznanili z načrti kluba, se spoznali z odgovornimi osebami in tudi sami zastavili kakšno vprašanje. Otroci bodo na treningu prejeli pristopno izjavo in pa urnik treningov, ki bo začel veljati s ponedeljkom, 7. 9. 2015.

Vljudno vabljeni!

 

Knightsi končno na domačem igrišču

Tako je, Flag football si boste lahko končno prišli ogledat tudi v Novem mestu! V soboto, 5. 9. 2015, bo namreč na umetni travi, v športnem parku Portoval, potekal 5. krog državnega prvenstva v Flag footballu. Spoznali se boste lahko s kar šestimi ekipami iz cele Slovenije; to so Ajdovščina Gladiators , Domžale Tigers, Ljubljana Killer Bees, Ljubljana Silverhawks, Slovenska Bistrica Werewolves, kot domačini pa bomo nastopali Novo mesto Knights. Turnir se bo začel že ob 10.00 uri dopoldne in potekal do približno 18.00 ure (če se nam bo uspelo držati urnika). Tekme bodo v živo komentirane, zato vas ne rabi skrbeti, če morda še niste seznanjeni s pravili športa. Ves čas bo tudi na voljo vsaj ena oseba, ki se vam bo z veseljem posvetila in vam predstavila osnove Flag footballa. Pridite, podprite eden najhitreje rastočih klubov v Novem mestu in se pridružite populaciji ameriškega nogometa. Ne bo vam žal!